top of page
Woman having an eyelash extension

Wimperextentions

Bij mij is het lichtjes schoonmaken van wimpers en make-up inbegrepen.

Zit er nog veel mascara of andere vette stoffen op je wimpers kan ik dat tegen meerprijs (€10,-) voor je schoonmaken. Ik zal geen wimpers gaan zetten op vuile wimpers, je zult dan een nieuwe afspraak moeten maken. Je krijgt de eerste week dan ook volledige garantie op je nieuwe set wimpers.

 

Wij hanteren ook één prijs voor het verwijderen van wimpers, ongeacht of ze bij ons of bij een andere salon gezet zijn. Wel zo eerlijk en duidelijk.

Uitzondering hierop is dat wanneer het langer dan 30 minuten duurt om de wimpers te verwijderen is er duidelijk foute lijm gebruikt. In dat geval rekenen wij 15 euro per half uur extra! Als er geen tijd voor is zal er een aanvullende afspraak voor gemaakt moeten worden.

Ook hanteren wij één prijs voor volume wimpers zetten en opvullen vanaf 2D (Y of YY) t/m 5D Wide Russian en Hybride.

Wil je iets aparts? Zeg het maar! Wispy lashes, kleuren en glitters we hebben het allemaal. Klik hier voor Design wimpers!

 

Mensen vragen nog wel eens "waar doe ik nou goed aan?" 

Je kunt natuurlijk ook gewoon mascara of opplakwimpers gebruiken, maar wimperextensions hebben toch wel heel veel voordelen en bespaart je veel ergernis en tijd.

Ik adviseer je graag, maar jou persoonlijke situatie en voorkeur is bepalend voor wat je doet/wil.

Heb je al mooie en lange stevige wimpers van jezelf dan zou je voor Lashlift met of zonder verven kunnen gaan. Je hebt dan net zoveel voordelen en Lashlift blijft 4 tot wel 6 weken mooi.

Een aantal voordelen van wimperextensions op een rijtje:

* Elk moment op de dag een mooie oogopslag!
* De set wordt aangepast naar jouw wensen
* Geen mascara, wimperverf of wimperkruller meer nodig, hiermee bespaar je tijd in de ochtend
* Geen uitlopende mascara meer
* Zwemmen, douchen en sporten is geen probleem
* Wimperextensions kunnen tegen water, licht, zon, zee en zweet
* Extra volume en lengte

 

Wimper Weetjes:

Na een nieuwe set adviseren wij over het algemeen maximaal 2x opvullen, daarna weer een nieuwe set. Dat houd je eigen wimpers ook gezonder en sterker en het blijft er dan ook netjes uitzien. De frequentie van opvullen is afhankelijk van je natuurlijke uitgroei.

Na het zetten van een nieuwe set en het opvullen is het raadzaam de eerste 24 uur de wimpers droog te houden, dus niet douchen en huilen! Ook niet van de lach :-)

Wimperlijm heeft die tijd nodig om uit te harden. Daarna mag je alles doen wat je wilt.

Voorkom vettigheid in de wimpers, hierdoor kan de lijm gaan oplossen. Vermijd dus olieachtige substanties op je ogen/wimpers om je ogen schoon te maken of make up te verwijderen adviseren wij gewoon micellair water zonder toegevoegde oliën.

Als websitelid kun je inloggen op de site en kun je alles makkelijk regelen en zien. Tevens spaar je dan punten en heb je gratis toegang tot een pagina met nog veel meer weetjes en tips!

Tip: Ga je op reis of vakantie met het vliegtuig? Laat dan je wimpers minimaal 48 uur van te voren doen. Of beter nog, laat een week van tevoren een nieuwe set zetten en laat ons dan 48 uur voor vertrek gratis je wimpers nog even checken en evt. opvullen door ons. Dan kun je zonder wimperzorgen op reis of vakantie.

Wimpers-one-by-one-8-Mandy's Salon Dordrecht.jpg

One by One

De One by One methode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Er wordt dus een enkel haartje van meestal 0.20 dikte per wimperhaar opgezet.

3D lash voor na Mandys salon Dordrecht.jpg

Volume 2D (YY) of 3D

2D YY lashes zijn steeltjes waarop ongeveer halverwege de wimper splitst in 2x2 haartjes. Deze YY lashes geven een mooi, natuurlijk, chique en vol effect.  Als er drie haartjes per wimperextension wordt aangebracht op één natuurlijke wimper, wordt dit 3D genoemd. Dit staat ook wel bekend als Russisch volume 3D.  De 3D wimperextensions geven een voller en toch nog een redelijk natuurlijke look. De wimpers die worden gebruikt zijn aanzienlijk dunner  (meestal wordt een wimperextensie met een diameter van 0,07, of 0,15 gebruikt)

Met Hybride, dus diverse soorten wimpers door elkaar zijn ook leuke effecten te maken.

4D lashes.jpeg

Volume 4D

Als er vier haartjes per wimper extension wordt aangebracht op één natuurlijke wimper, wordt dit 4D genoemd. Dit staat ook wel bekend als Russisch volume 4D

De 4D  wimperextensions geven een zeer vol en mooi effect. 

En dan hebben we natuurlijk ook nog DESIGN!

bottom of page