top of page
Mandy's Salon Dordrecht
behandelkamer reikikring
mandy foto.jpg

Hallo

Bij Mandy's Salon zetten wij de individuele behoeften van klanten op de eerste plaats. Maar in een sector die overstroomt van nieuwe producten en procedures moeten we er wel op letten dat gezondheid en veiligheid nooit in het gedrang komen. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en kiezen we altijd voor veilige en geteste oplossingen.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten te leren kennen en werken samen met hen aan de juiste behandeling. Als je meer wilt weten over bijvoorbeeld Wimperextensions, wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen, lichttherapie en reiki in onze gezellige salon, neem dan contact met ons op.

Ons verhaal

Na een leuke periode met veel plezier en succes bij Trendsalon Daisy in Hoogvliet te hebben gewerkt zijn wij terug in Dordrecht. Wij zijn gecertificeerde professionals die Mandy's Salon hebben opgericht met een doel: het welzijn van onze klanten.

We geloven dat iedereen het verdient om zich goed te voelen over hun uiterlijk, lichaam en welzijn met onze selectie aan services geschikt voor bijna elke behoefte. We bieden betaalbare en veilige behandelingen aan voor mensen van alle leeftijden.

Wij gebruiken alleen goedgekeurde, geavanceerde technologieën , producten en materialen. We ontmoeten je graag, neem contact op!

Voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijke prijs!

Afspraak maken 24/7 on-line.

06 25465370

Lees en schrijf recensies hier.

bottom of page