top of page
wenkbrauw Plukken

Wenkbrauwen

Wil je voor een langere tijd geen omkijken naar je wenkbrauwen hebben ? 

Dan is professioneel bijwerken en eventueel verven een uitstekend idee.

De verf legt een laagje om de wenkbrauwhaartjes, waardoor de wenkbrauwen meteen voller lijken. Vooral de uiteinden van de wenkbrauwen zijn vaak dunner, waardoor je ze bijna niet ziet. Daarnaast hebben sommige mensen tussen hun donkere wenkbrauwhaartjes vaak lichte haartjes zitten, die pas bij het verven opvallen.

De verf op de wenkbrauwhaartjes blijft 4 à 5 weken mooi.

De belangrijkste verschillende wenkbrauwvormen zijn:

Recht
Met een boog/hoek
Gevederd (als een veer)
Rond


Deze vormen kunnen dik en vol of juist fijn zijn, afhankelijk van de hoeveelheid wenkbrauwhaartjes. De vormen van celebraties met mooie wenkbrauwen zijn niet voor iedereen geschikt. Het is altijd het beste om te spelen met de stijl van je eigen wenkbrauwen om je eigen perfecte vorm te vinden.

Advies; Laat je geverfde wenkbrauwen de eerste 24 uur niet nat worden!

Een professionele browstyliste zal je altijd het dringend advies meegeven om na het verven van je wenkbrauwen water 24 uur te vermijden. De wenkbrauwverf heeft na het aanbrengen nog de tijd nodig om goed in de haartjes te trekken.

Wenkbrauwvormen.jpg

Wenkbrauwvormen

In principe zouden je natuurlijke wenkbrauwvorm het beste bij je moeten passen. Maar misschien heb je lichte haartjes of teveel / te weinig haartjes waardoor je ze meer wil accentueren.

Hoe meer, dikker, bredere wenkbrauwen je hebt, hoe meer vormen mogelijk zijn. 

wenkbrauwen-mooi-mandys salon.jpg

Wenkbrauwen verven/styleren

Mooi gestijlde wenkbrauwen zonder hier iedere ochtend eerder voor uit bed te komen? Kom langs bij Mandy's Salon om ze prachtig in model te laten brengen met uw favoriete techniek én ze te laten verven. We maken gebruik van onder andere waxen en epileren.

Waxen is een populaire manier om de wenkbrauwen in model te brengen. Onze manier van waxen is vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid. 

Een andere mogelijkheid is het epileren van de wenkbrauwen. Dit is de meest traditionele manier van het stylen van de wenkbrauwen. Bij het epileren van de wenkbrauwen worden de overtollige haartjes weggehaald met een pincet. Dit kan wat gevoeliger zijn, echter zult u merken dat dit na een paar keer vrijwel pijnloos zal zijn.

brow-lamination mandys salon.jpg

Browlamination

Brow Lamination (ook wel browlift genoemd) is een populaire trend. Met deze techniek worden de wenkbrauw­haren in de juiste richting geplaatst én gehouden. Met als resultaat: volle en gedefi­nieerde wenkbrauwen tot acht weken lang!

Brow Lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Eigenwijze haartjes worden namelijk getemd. Ook als je niet uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt.

Voordelen Brow Lamination
Je wenkbrauwen lijken voller en dikker, het geeft de haren lengte en 
corrigeert 'eigenwijze' wenk­brauw haar­tjes.
Natuurlijke en open look.
Pijnloos.
Lang zichtbaar resultaat (tot acht weken)!
Geen/weinig wenkbrauw make-up meer nodig.

bottom of page