top of page
Beautysalon

Gezichtsbehandelingen

We bieden meerdere gezichtsbehandelingen aan zoals complete gezichtsbehandeling Basis, Luxe en Luxe met Lichttherapie of Reiki, maar ook gewoon epileren, waxen van wenkbrauwen, gezicht of delen van het gezicht zoals kin, bovenlip etc.

Wat je ook wilt, wij maken het weer netjes en mooi.

Basis gezichtsbehandeling bestaat uit; reinigen gelaat en hals gezichtsscrub, toner, masker en een passende dagcrème. Er kan ook uitgebreid worden met lichttherapie.

Luxe gezichtsbehandeling bestaat uit; reinigen gelaat, hals en schouders, gezichtsscrub, 10 minuten stomen, HF scrub, verwijderen oneffenheden, massage, masker, op huidtype afgestelde dagcrème. Er kan tegen een kleine meerprijs ook tijdens de behandeling extra lichttherapie of reiki worden gegeven.

Gezichtsmassage

Gezicht diverse behandelingen

Epileren, waxen van wenkbrauwen, gezicht of delen van het gezicht zoals kin, bovenlip etc.

Lichttherapie is nu ook mogelijk voor huidverjonging, versteviging, acné, eczeem, psoriasis, vlekken, sproeten enz. Het helpt heel goed bij ontstekingen, gevoelige, droge huid etc. door o.a. het hydrateren met superfijn en zuiver water met de nano mistspray. Deze trekt direct in de huid en wordt volledig opgenomen. Wij kunnen het hele lichaam behandelen.

Klik hier voor meer informatie over lichttherapie.

Wat je ook wilt, wij maken het weer netjes en mooi.

Ontspannende gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht en hals,  gezichtsscrub, toner, masker en een bij uw huid passende dagcrème.

U kunt uw basis gezichtsbehandeling ook uitbreiden met lichttherapie.

Schoonheidsbehandeling

Luxe gezichtsbehandeling

De Luxe gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht, hals en schouders, gezichtsscrub, 10 minuten stomen, HF scrub (zie foto), verwijderen van oneffenheden, een gezichtsmassage, masker, en een op huidtype afgestelde dagcrème.

 

Er kan tegen een kleine meerprijs ook tijdens de behandeling lichttherapie en/of reiki worden gegeven.

bottom of page